U bent hier

Pop-up kunstgalerie Schorpioentje Oud-Turnhout

Kempen regio | Turnhout regio
28.05.2020 - 21.02u
Door: Mark Jaspers

Na maanden nagelbijten en met een klein hartje bang afwachten, is het nu dan toch zover, onze pop-up expo Schorpioentje in Oud-Turnhout, heeft groen licht gekregen om te openen op 07/06/2020 ! Dit uiteraard met respect voor alle coronamaatregelen en middels een online reservatiesysteem.

Wij zijn met z'n allen meteen uit de startblokken geschoten om de nodige aanpassingen te doen en de galerie klaar te stomen voor jullie bezoek. Je zal de galerie in Dorp 19 te Oud-Turnhout, kunnen bezoeken op zondag 7, 14, 21 en 28 juni, en dat telkens tussen 14u en 17u.

Op onze website vindt u informatie en worden al heel wat werken van alle kunstenaars een tijdje virtueel tentoongesteld www.kunstgalerieschorpioentje.exto.be

Aan onze expo zullen een twintigtal kunstenaars deelnemen die actief zijn in diverse disciplines zoals schilderkunst, beeldhouwkunst, woordkunst, videoperformance, keramiek, grafiek, enz…

Het initiatief gaat uit van enthousiaste kunstenaars en hopelijk kunnen we dit enthousiasme overzetten naar onze bezoekers!

Wij kijken er dus naar uit om u, met de nodige afstand natuurlijk, hartelijk én veilig te verwelkomen !

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto