Op Kamp C, het provinciaal domein op de grens van Westerlo en Olen, verwelkomt pop-up Al Sabroso tusssen 16 juli en 15 augustus iedereen die houdt van de lekkere geuren en smaken van een overheerlijke zomerse BBQ.

'In een open setting onder de Velum spantent word je in een supergezellig kader verwend met een wekelijks veranderend menu, gebracht vanop de Ofyr', zegt Jan Caers.  'Uitsluitend op reservatie kan je als koppel, groep of bedrijf komen genieten van al dat lekkers in een sfeervolle en rustige omgeving tussen het groen.

'Sabroso! Smakelijk! En dat zal het zeker zijn' zegt initiatiefnemer Jan Caers uit Westerlo. Met ons eventbureau Sesam Events proberen we zo na een voorjaar waarin alle events plots wegvielen door Corona de zomer te overbruggen.

Het doet ons vooral ook terug deugd dat we eindelijk opnieuw kunnen doen waar we goed in zijn, mensen blij maken en hen een toffe beleving aanbieden.'

Zeg trouwens nooit zomaar Barbecue tegen een Ofyr. Zij die de grote vuurschaal met gietijzeren ring om op te bakken kennen, zijn er vol van. Voor wie het nog niet kent, is het absoluut de moeite deze formule te komen ontdekken.

Het oogt niet alleen mooi, maar een ervaren kok tovert er ook nog eens de heerlijkste gerechten op tevoorschijn.

Reserveren kan iedere donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 16 juli en 15 augustus. Je wordt verwacht tegen 19 h, om volledig corona-proof plaats te nemen in je bubbel van max. 15 personen per tafel.

Met je welkomstaperitief nog in de hand worden vervolgens de hapjes naar je toe gebracht, terwijl je zelf plaats neemt op comfortable banken gemaakt met palletten, aan een design tafel en stoelen of in een retro-hoek. 'En af en toe laten we eens een artiest de revue passeren.'

Het vaste menu kost je €39 per persoon. Reserveren (min. 3 dagen vooraf) kan via reservatie@alsabroso.be, via de facebook-pagina of telefonisch op 0479/600 990.

'En laat ons hopen dat we snel ook nog op woensdag en zondag de mensen zullen kunnen verwelkomen, want op vakantie gaan, dat zit er bij velen toch nog niet in deze zomer!', besluit de initiatiefnemer.

Meer info: Jan Caers

reservatie@alsabroso.be
www.facebook.com/alsabrosopopup