U bent hier

Porsche ramt tegen hoge snelheid gevel van café De Graef in Retie

Kempen regio
03.09.2019 - 23.50u
Door: Herman Gezelle

Op het kruispunt van de Zanddijkdreef met Postelsebaan Retie ramde dinsdagavond rond 18.10u een Porsche tegen hoge snelheid de gevel en de voordeur van café De Graef.

Volgens de eerste vaststellingen probeerde de bestuurder van een Porsche, die uit de richting Postel kwam, enkele voertuigen in één beweging in te halen. De bestuurder had evenwel niet of te laat in de gaten dat de voorste auto in de rij, een Mercedes, zich klaarmaakte om linksaf te draaien.

2 personen liepen bij de aanrijding lichte verwondingen op. Het café was gelukkig gesloten. De schade aan de horrca-zaak is bijzonder groot.  De brandweer moest het pand onderstutten.

De Porsche Carrera 911 S van zo'n €145.000 is total loss.  (pol)

 

imageMeer nieuws

Dominic De Gruyter PFL : 'Opdrachten strikt beperkt nu, maar we bouwen verder, ook tijdens deze crisis'

Internationaal | Kempen regio | Nationaal 04.04.2020 - 17.51u reading time6min

PFL uit Beerse, dat audiovisuele ondersteuning aanbiedt, maakt zich klaar om na de coronacrisis nog sterker naar voor te komen. Het bedrijf is bezig met een uitbreiding én de opstart van een buitenlandse vestiging.

'Door de veiligheidsmaatregelen met de coronacrisis zijn ook bij PFL veel opdrachten weggevallen of uitgesteld', zegt zaakvoerder Dominic De Gruyter.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto