U bent hier

Portugese vrachtwagenchauffeur met mes in rug aangetroffen in Herentals (2)

Herentals
18.11.2018 - 10.35u
Door: Herman Gezelle

De man die zaterdagavond zwaargewond werd teruggevonden door een politiepatrouille in Herentals, is een 60-jarige Portugese vrachtwagenchauffeur. Dat bevestigt het parket.

De vrouw die werd opgepakt is ook een Portugese, zij is 43 jaar oud en zou mee hebben gereden in de vrachtwagen van de man. Ze wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter zodra de man kan ondervraagd worden.

Rond 18.05u zaterdag vond een patrouille van de politiezone Neteland de man langs de Herenthoutseweg naast Henrad. Hij had een mes in de rug en werd overgebracht naar het UZA voor een spoedoperatie.

Het parket bevestigt zondag dat het om een 60-jarige Portugees gaat. Hij is niet in levensgevaar, maar kon zondagmiddag nog niet ondervraagd worden. Dat zou in de loop van zondagnamiddag nog wel gebeuren.

De vrouw die zaterdag werd aangetroffen bij de vrachtwagen, kon wel al ondervraagd worden. Zij is een 43-jarige Portugese die met de man was meegereden.

Nadat de man ondervraagd is zal ze worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die over haar aanhouding moet beslissen. Dat zal waarschijnlijk maandag gebeuren.

Het parket geeft in deze fase van het onderzoek geen verdere details over de omstandigheden van het incident. (Belga)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto