Op zaterdag 17 oktober wordt de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen tijdens een finale Gala in het Antwerpse Elckerlyc theater.

Tijdens deze coronaproof show zullen de finalisten van Mister Gay Belgium 2020 trots en zelfverzekerd stralen in verschillende rondes. Tevens worden er diverse optredens verzorgd door de kandidaten zelf én enkele professionals zoals Loredana (2Fabiola), Get Ready, Dana Winner, Trinxx, Axel Hirsoux, Charlotte Campion en Lola Mcqueen.

Aan het eind van de avond, zal de 16-koppige jury, bestaande uit Koen Crucke, Ray Verhaeghe, Kelly Pfaff, Roel Vanderstukken, Leah Thys, DJ Pat Krimson, Jo Vally, Andy Peelman, Kristof Goffin, Nick Laenen, Lesley-Ann Poppe, Joyce De Troch, Miriam Jacques, Mr Gay Belgium 2019 Matthias De Roover en juryvoorzitter Dana Winner besluiten wie er wordt gekroond tot Mister Gay Belgium 2020.

De nieuwe Mister zal bekend gemaakt worden door de Premier van België, Alexander De Croo.

Voor de allereerste keer en door COVID-19 zal de finale van Mister Gay Belgium live te zien zijn op nationale televisie. De Vlaamse tv-zender OUTtv zal de Mister Gay Finale uitzenden voor haar kijkers in het basispakket bij Telenet en Orange.

We mogen zeker in deze Covid-19 tijden het welzijn van LHBT-personen niet vergeten. We vinden het als MGB-organisatie belangrijk om zeker ook nu in moeilijkere periodes zichtbaar te zijn en een nieuwe ambassadeur voor ons land te verkiezen.

Op die manier kunnen we de LHBT-gemeenschap blijven supporten. We willen er alvast een knallende show van maken, waar diversiteit en jezelf zijn centraal staat. Want hier hebben we allemaal nood aan. Oprichter en CEO Mr. Gay Belgium, Bram Bierkens

De finale van Mister Gay Belgium is op zaterdag 17 oktober van 20.00 – 23.00 uur LIVE op OUTtv te zien via het basispakket bij Telenet (kanaal 52) en Orange (kanaal 38).