Het Herentals Symfonisch Orkest, kortweg het H.S.O., mag zich terecht een semiprofessioneel orkest noemen. Het is samengesteld uit zowel getalenteerde amateurmuzikanten als ervaren beroepsmuzikanten.

De artistieke leiding is in handen van de heer Carl Vervoort, die reeds meerdere orkesten heeft gedirigeerd. Op zoek naar een nieuwe uitdaging besloot hij samen met een enthousiaste groep vrienden om begin 2017 een nieuw orkest op te richten in Herentals. Enthousiasme werkt aanstekelijk, want al snel vormde zich een volwaardig symfonisch orkest.

Het H.S.O. streeft ernaar om kwaliteitsvolle concerten te geven zonder het plezier om samen te musiceren uit het oog te verliezen. Op het repertoire staan klassieke werken, opera en operette, musical en filmmuziek. Indien u interesse hebt om zelf een concert te organiseren kan u het Herentals Symfonisch Orkest inhuren. De voorwaarden kunnen besproken worden met onze voorzitter.

Ziet u ons graag live aan het werk tijdens één van onze repetities, dan kan dat. We repeteren in de Campus, Collegestraat te Herentals. Onze dirigent Carl Vervoort maakt graag een afspraak met u.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.herentalssymfonischorkest.be. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via info@herentalssymfonischorkest.be of telefonisch: Elly Brouwers bestuursvoorzitter Tel.: 0484 50 66 21 Carl Vervoort dirigent/ondervoorzitter Tel.: 0486 65 32 11