Op 2 februari 2014 wordt tijdens de dressuur-dag op de Winter Equestrian Nights in het Azelhof Lier, de 1e editie van Premium Auction gehouden. Top dressuurpaarden van 3, 4, 5 en 6 jaar komen dan onder de veilinghamer.  Een uniek event. De afgelopen weken werden al selectiedagen georganiseerd in o.a. de Roerdomphoeve Geel.

Jurylid en organisator Dominique Wouters : 'We organiseren een uitzonderlijke dressuurpaarden-veiling op 2 februari in Lier.  We hebben uit een 80-tal paarden die reeds aan een pak voorwaarden moesten voldoen er 16 geslecteerd om te veilen.  De toppaarden komen uit Duitsland, Nederland en België.

In het selectie-comité zat Adelinde Cornelissen (Olympische zilver in OS Londen), Sjaak Van der Lei, Stephanie Vantieghem en mezelf.  Er zullen op 2/2 wereldwijd klanten aanwezig zijn op 2 februari om hun volgende kampioen te kopen.  Dat wordt een super-event voor alle paardenliefhebbers'.

Met medewerking van Volvo Van Houdt Kempen - partner.

Op de foto : Adelinde Cornelissen (Olympisch zilver op de O. Spelen Londen), Sjaak Van der Lei, Stephanie Vantieghem, Edwin Van Houdt (directeur Volvo Van Houdt Kempen) en Dominique Wouters (jurylid, Volvo Van Houdt Geel).   - foto Guy Verellen / Nnieuws.