U bent hier

Priester van 58 uit Arendonk in verdenking gesteld voor betasting van verschillende kwetsbare mensen

Kempen regio | Vlaanderen
20.10.2021 - 13.55u
Door: Herman Gezelle

Het parket van Antwerpen heeft 58-jarige priester L.V. uit Arendonk in verdenking gesteld voor de betasting van verschillende mensen.

De priester werd gisteren opgepakt voor verhoor. De onderzoeksrechter liet hem vanmiddag vrij, onder zeer strenge voorwaarden.

Volgens het parket zijn er drie vermoedelijke slachtoffers geïdenticeerd. Het gaat over meerderjarigen, die "kwetsbaar" zijn.

Afgelopen zaterdag stond de pastoor L. V. (58) nog vooraan in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Arendonk voor het vormsel van de plechtige communicanten, woensdag werd hij voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Turnhout. (VRTNWS)  Foto rr/J. Baas.

Update 14.30u :

'De parochie heeft intussen laten weten dat alle weekvieringen in de Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk voorlopig afgelast zijn. De eucharistievieringen op zondag zouden wel nog doorgaan.'

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto