Deze winter organiseert IOK, samen met 28 Kempense gemeenten, een gezamenlijke aankoop van hoogrendementsbeglazing. We willen inwoners met enkelvoudige of gewoon dubbele beglazing aanzetten tot investering in hoogrendementsbeglazing. Het doel van deze actie is om een zo groot mogelijke groep inwoners te verzamelen die allen hun beglazing willen vervangen.

Binnen de samenaankoop bieden we enkel hoogrendementsglas aan. De inwoners kunnen desgewenst ook een aparte offerte laten opmaken voor nieuw, energiezuinig schrijnwerk bij de gekozen aannemers. Deze offerte valt dan buiten de samenaankoop.

De actie zal in fasen en clusters verlopen. De eerste fase is vorig jaar opgestart. De tweede en laatste fase start dit voorjaar in volgende clusters van gemeenten.

- Cluster Arendonk, Baarle-Hertog, Hoogstraten, Oud-Turnhout, Ravels, Rijkevorsel, Turnhout

- Cluster Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Nijlen

Indien je firma interesse heeft om aan dit project deel te nemen, vragen wij je een prijsvoorstel in te dienen. Het bestek en het in te vullen begeleidend document zijn te verkrijgen op www.iok.be of bij het duurzaamheidsteam van IOK (mail duurzaamheidsteam@iok.be of tel. 014 56 42 56). Je prijsvoorstel zal beoordeeld worden door een stuurgroep van toekomstige klanten.

Alle inschrijvers worden op de hoogte gesteld van het feit of ze al dan niet gekozen werden om de samenaankoop uit te voeren. Met de gekozen firma(‘s) kunnen de deelnemers dan een aannemingscontract afsluiten volgens de opgegeven prijzen en voorwaarden. Het betreft dan telkens een opdracht van de klant aan de firma. IOK of de gemeenten zijn hierbij geen betrokken partij. De aangeboden prijzen blijven gelden tot 31 december 2014 voor alle deelnemers van de groepsaankoop.

Je prijsvoorstel kan ingediend worden t.e.m. maandag 3 februari 2014, t.a.v. het duurzaamheidsteam. Bij hen kan je ook terecht voor eventuele vragen. Indienen van de offerte kan via post (IOK, Antwerpseweg 1, 2440 Geel), mail (duurzaamheidsteam@iok.be) of fax (014-58 97 22).