De prijzen en voorwaarden van de tankslag die het gemeentebestuur Mol organiseert, zijn gekend. Door gezamenlijk tanks te saneren, konden je betere voorwaarden bedingen bij de erkende saneerders.

De stuurgroep beoordeelde de verschillende offertes en besliste om met Sun Calor bvba in zee te gaan. Schreef je nog niet in en ben je alsnog geïnteresseerd? Contacteer dan de kozen saneerder. De prijzen en voorwaarden zijn heel het jaar geldig. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/tankslag.

Heel wat eigenaars die overschakelden van stookolie op aardgas, lieten hun stookolietanks in de grond zitten. Hier zijn echter grote milieurisico's aan verbonden.

Zo kunnen de tanks na verloop van tijd beginnen lekken waardoor bodem en grondwater zwaar verontreinigd kunnen raken door stookolieresten. De samenaankoop gaat begin 2018 van start zodat de eerste werken kunnen plaatsvinden in het voorjaar van 2018.

Inschrijven?

Wie eerder al vrijblijvend inschreef, ontvangt een overzicht van de prijzen en voorwaarden die bedongen zijn. Schreef je nog niet in en wil je toch profiteren van deze aantrekkelijke voorwaarden? Contacteer dan de gekozen saneerder:

Sun Calor bvba, Haverstraat 14, 2400 Mol, 014 31 37 72, info@suncalor.be

www.suncalor.be

Meer info: duurzaamheidsambtenaar, 0472 51 93 50,