HNM staat voor Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.Deze stadslijst wil ruimer gaan dan de traditionele partijen. Het gaat om een verruimingslijst die vooral kort bij de mensen wil staan.




Voorzitter Open Vld HNM Tom Ryken : 'Bij onze stadslijst  HNM werd expliciet gekozen om al onze gemeenten in deze naam op te nemen.  Ik ben en blijf voorzitter van de Open Vld maar onder de naam HNM kunnen we extra kandidaten en kiezers onder een neutrale naam aantrekken.
Onze prioriteiten zijn : een hervoming van Diftar, de gebrekkige mobiliteit en tenslotte de veiligheid.'

Lijsttrekker Martin Margodt : 'Bij huisbezoeken hoor ik toch wel dat er  problemen zijn in Herentals. We noteren alles.  Iedereen krijgt hierbij van ons trouwens een blitze HNM-stylo.   Bij de actie rond de verdwijnpaal op de Grote Markt hebben we goed gescoord.  Er is gewoonweg té weinig aandacht geweest voor de burgers.'

Dirk Van Thielen, politiek secretaris Open Vld HNM  : 'HNM wil meer zijn.  HNM wil zorgen voor een meerwaarde in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Als stadspartij gaan we dus voor verruiming en mag je binnenkort nog enkele verrassingen verwachten op onze definitieve lijst.'

Nathalie Van Sande legt uit: 'Onze ploeg bestaat uit verscheidene gedreven kandidaten die meer voor Herentals, Noorderwijk en Morkhoven willen. Ambitieuze mensen zoals Frederic Heylen, Marina Spiessens, Sus Vanlommel, Liesbeth Van Roey, en nog vele anderen. Ik ben dan ook fier dat ik op de 2de plaats van de lijst kan staan en zal me hier dan ook 200% voor inzetten”.

Ondertussen kwamen de HNM kandidaten al voor de tweede keer bijeen om verder te werken aan  concrete oplossingen voor concrete problemen in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. “We  willen niet alleen een sterke lijst, maar een sterk programma”, besluit Van Sande.

De top 5 van HNM :
1- Martin Margodt
2- Nathalie Van Sande
3- Dirk Van Thielen
4- Liesbeth Van Roey
5- Dirk Dierckx.

Op de foto boven : Tom Ryken, Dirk Van Thielen en lijstrekker HNM Martin Margodt / Nnieuws.

Op de groepsfoto : zittend v.l.n.r.  Birger Embrechts, Frederic Heylen, Sus Vanlommel, Marina Spiessens, Liesbeth Van Roey.
Staande v.l.n.r. : Martin Margodt, Dirk VanThielen, Dirk Dierckx, Britt Van Thielen, Rudie Peeters, Tom Ryken / foto HNM
.