Volgende week lanceert Arijs, exclusief voor onze regio, de Omegabaars. De Omegabaars is een échte B.V. of Belgische Vis.   Walter Arijs : 'Het gaat om duurzaam gekweekte Belgische vis uit een ecologische kwekerij in Kruishoutem. Het omega-vetzuur wordt bekomen door de vissen uitsluitend te voeden met biologisch geteeld lijnzaad.

De Omegabaars heeft een opvallend heerlijke smaak te vergelijken met zeebaars of zeebrasem. De streekgebonden vis van hoge kwaliteit laat een minimale ecologische voetafdruk na.  Hij  heeft veel smaak, dankzij de gezonde plantaardige voeding die deze vis krijgt. Qua smaak is hij een gezonde mix van forel, paling, dorade, zeebaars.

De graatloze filets zijn voor hobbykoks thuis en chefs een plezier om mee te werken. En om van te smullen, natuurlijk.  De vissen groeien op in puur hemelwater, een waterdichte garantie voor een gezonde vis.

Vanaf volgende week dinsdag 31/5 kan je de Omegabaars in ons Afhaalcenter vinden, exclusief voor onze regio.  Per week kan er zo'n 250 kg aangeleverd worden, dus in deze fase nog even beperkt.  Een absolute aanrader voor keukenprinsessen- en prinsen,' besluit een enthousiaste Walter Arijs.

Foto : de familie Arijs bij de presentatie van de Omegabaars / Guy Verellen / NNieuws.