Op grote vraag herhaalt PRO-Heist ook dit jaar de speelgoedactie voor kinderen.

'Vorige jaar zamelden we speelgoed en schoolgerei in voor de start van het nieuwe schooljaar', zegt  We konden toen tientallen kinderen blij maken met speelgoed en schoolmateriaal waaronder laptops. Ook schonken we nog veel resterend materiaal aan enkele verenigingen.

We merkten een enorme discrepantie tussen mensen met een overvloed aan spullen die maar al te graag iets willen wegschenken en anderen die het goed kunnen gebruiken.

N.a.v. het eindejaar herhalen we dit jaar daarom onze actie in het derde weekend van november. Op vrijdag 19 november kan speelgoed binnengebracht worden tussen 18 en 20 uur. Op zaterdag 20 november kan speelgoed binnengebracht worden tussen 10 en 12 uur.

Wij vragen om enkel speelgoed binnen te brengen dat nog volledig in orde is of waarvan de set compleet is. Op zaterdag 20 november kan het speelgoed dan verdeeld worden en kan iedereen die geïnteresseerd is langskomen om speelgoed op te halen tussen 13 en 16 uur. Dit telkens in de Kasteelhoeve, Hofdreef 1 in Booischot. Op voorhand inschrijven is niet nodig. Voor eventuele vragen kan je wel terecht bij Gisèle Vervoort via giselevervoort@hotmail.com.