U bent hier

Proef Heist bestaat 5 jaar

Heist op den Berg
23.04.2019 - 14.09u
Door: Mark Jaspers

Korte keten is een manier van verkopen waarbij er een rechtstreekse band is tussen producent en consument. In de Week van de Korte Keten zetten organisaties en producenten lokale producten in de kijker.

Op 7 en 8 mei kan je deelnemen aan een tof­fe rondleiding in de wijngaard op de flanken van de Heistse berg. Nadien neemt wijnboer Louis Moons je mee naar de productieruimte om een blik achter de schermen te werpen.

De avond wordt afgesloten met een gezellige degustatie, voor de -16-jarigen is er een appelsapje voorzien en zij kunnen mee de geitjes voederen.

Praktisch

7 en 8 mei van 19 tot 22 uur in de Hollestraat

Info en inschrijven bij Louis Moons, lomosranch@gmail.com, 0479 26 95 69

Prijs: 15 euro, -16 jaar 5 euro

Op zondag 12 mei kan je aanschuiven bij de Proef Heist BBQ Deluxe, een gezellige barbecue op de boerderij voor de hele familie. Op het menu: aperitief, barbecue-buffet en dessertbuffet met koffie, alles met heel veel lokale producten.

Bij goed weer eten we in de weide, bij slecht weer onder een van de hangars aan de stallen. Je kan komen smullen om 12 of om 16 uur. Nadien kunnen de geïnteresseerden nog een spelletje boerengolf spelen. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt, dus snel zijn is de boodschap!

Praktisch

12 mei om 12 of 16 uur bij De Witte Lelie in Wiekevorst

Inschrijven bij Toerisme Heist-op-den-Berg of op www.proefheist.be

Prijs: 30 euro, -12 jaar 20 euro

Vaderdagmand

De Heistse moeders kon je al twee jaar verras­sen met een origineel en superlekker geschenk. Dit jaar zien we ook de vaders niet over het hoofd. Kies voor de heerlijke streekproducten van Proef Heist! Voor slechts 39 euro krijg je een mooie krat met een fles Heistse wijn, Heistse bieren, zuivelproducten, vers fruit en heerlijke dessertjes.

Praktisch

Bestellen kan tot en met 1 juni op www.proefheist.be of bij Toerisme Heist-op-den- Berg.

Afhalen kan op zaterdag 8 of zondag 9 juni van 9 tot 21 uur bij De Witte Lelie, Itegemseweg 98 in Wiekevorst.

Meer info

Toerisme Heist-op-den-Berg, 015 25 15 82, toerisme@heist-op-den-berg.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto