Maandagmiddag overhandigde Wim De Voeght, zaakvoerder van DOMO-Elektro, aan de Australische professor Jamie Anderson een splinternieuwe DOMO-wieler-outfit. Jamie Anderson is een fervent en  getalenteerd wielrenner bij de elite masters.  Hij behaalde vorig jaar brons bij de World Master Games in Italië.  Hij beoefent zijn hobby met passie. Hoewel de professor een druk professioneel leven heeft, combineert hij gezin, hobby en werk op een uitgebalanceerde manier.

Professor Anderson is uitgeroepen door de Financial Times in 2011 tot ‘Management guru van het jaar’ en is tevens auteur van het boek ‘The fine art of success’. Tot zijn cliënteel behoren o.a. Ericsson, Deutsche Bank, KPMG, Microsoft.  Anderson gaf nog een succesvolle infosessie voor 200 belangstellenden eind februari in hotel Aldhem voor De Voeght Consulting.

DOMO Classic op zaterdag 24/5

Marcel De Voeght, stichter van DOMO : 'We zijn bijzonder fier dat de professor vanaf nu onze DOMO-wieler-outfit gaat dragen bij alle wedstrijden. Er staat bij DOMO trouwens heel wat te gebeuren : op zaterdag 24 mei organiseren we hier op het industrieterrein de DOMO Classic voor categorieën A, B, C, D en E,  en ook voor dames en masters.  DOMO vindt je aan Dompel in Herentals.

Ik neem ook met m'n echtgenote deel aan de 1.000 km Kom op tegen Kanker tijdens het O.H. Hemelvaartweekend van 29 mei tot 1 juni.  We rijden met ons team 125 km.  Iedereen kan inschrijven voor het goede doel.

We willen met DOMO ook ons eigen tof personeel motiveren om te sporten.  Vandaag begonnen we op ons sportterein aan conditietrainingen in de outfit van de Rode Duivels Brazil.  Dat staat nu iedere dag op het programma.'   Foto's Guy Verellen / Nnieuws.