U bent hier

Prof. Jamie Anderson wint goud op European Masters Games in Torino (IT)

Grobbendonk | Internationaal | Provincie Antwerpen
28.07.2019 - 21.14u
Door: Herman Gezelle

De bekende prof. Jamie Anderson heeft afgelopen weekend op de European Masters Games in Torino (IT) goud behaald in de tijdrit voor masters (+45). Anderson doceert als professor aan de Antwerp Management School en het Lorange Institute of Business, Zürich (CH). Hij is ook een fervent wielrenner.

In onze regio staat hij bekend voor z'n succesvolle seminaries voor Luc De Voeght Consulting uit Grobbendonk.

'Professor Anderson is al jaren een gewaardeerd vriend aan huis', weet Luc De Voeght. 

'The Financial Times benoemde hem als “management goeroe”.  Jamie werd ook opgenomen in de lijst van “top 25 management denkers” van het tijdschrift Business Strategy Review.  Tot zijn cliënteel behoren o.a. Ericsson, Deutsche Bank, KPMG, Microsoft. Hij geeft adviezen en lezingen wereldwijd.

Tijdens z'n seminaries in het Aldhem Hotel in Grobbendonk de afgelopen jaren, hebben onze klanten heel wat praktische ideeën opgestoken van z'n visie rond management en business strategie. 

Trouwens ook op sportief vlak, Jamie als wielrenner en ik als gewezen voetballer, blijven we vrienden voor het leven', besluit Luc De Voeght. 

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto