U bent hier

Project 'Zillelande infomoment

Mol
18.11.2021 - 09.02u
Door: Herman Gezelle

Wil je meer weten over het toekomstige woonproject 'Zillelande' dat eigenaar Cores Development uitwerkt voor de Keirlandse Zillen in de stationsomgeving? Schrijf dan in voor het infomoment dat op zaterdag 27 november plaatsvindt op de site.

Je kan inschrijven voor één van de beschikbare tijdslots. Woonprojct 'Zillelande' omvat de realisatie van 350 duurzame woningen

Sinds de goedkeuring van de verkavelingsvergunning door het college van burgemeester en schepenen gaat het project verder onder de naam 'Zillelande'. Alle info over het goedkeuren van de verkavelingsvergunning lees je hier.

Infomoment voor iedereen

In opvolging van deze beslissing organiseert Cores Development op donderdag 25 november een infomoment voor de directe buren. Zij ontvingen hiervoor inmiddels een uitnodiging in de brievenbus. Twee dagen later - op zaterdag 27 november - zijn alle geïnteresseerde inwoners van harte welkom.

Tijdens het infomoment geeft Cores Development de nodige informatie over het vergunningstraject en de verdere planning van het project. Daarnaast krijg je de kans om rechtstreeks vragen te stellen aan de verschillende projectpartners.

Als je wilt komen, schrijf je in via www.zillelande.be. Het dragen van een mondmasker is verplicht, handgel is aanwezig. Na inschrijving word je op het gekozen tijdslot verwacht in de karting Mol in Action.

Projectnaam 'Zillelande'

Projectontwikkelaar Cores Development heeft gekozen om het project verder uit te werken onder de naam 'Zillelande'. Hiervoor liet de eigenaar zich inspireren door de historische betekenis van de straatnaam Keirlandse Zillen.

Een Molse ziel is één vierde van een bunder. De bunder is als Molse landmaat gelijk aan 1ha 41a 51ca. De oorsprong van Keirland moet gezocht worden in een verbastering van 'Kerkelanden', land van de kerk. De grote velden en stukken grond waren in bezit van grondheren, plaatselijke notabelen en uiteraard de kerk.   Info 03.820.82.72, karen@coresdevelopment.be, www.zillelande.be

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto