U bent hier

Protest tegen ontslagen bij Heinz heeft resultaat: slechs 4 i.p.v. 6 ontslagen

Kempen regio
13.04.2013 - 07.00u
Door: Peter Caers

Vakbonden en directie bij Heinz kwamen donderdagnacht nog samen om de 6 ontslagen bij Heinz in Turnhout te bespreken. Er was snel resultaat. Het aantal ontslagen werd terug gebracht van 6 naar 4. Wie ontslagen werd krijgt een hogere ontslagvergoedingen. Er staan geen verdere kleinere ontslagrondes op de agenda. In de toekomst gaan directie en vakbonden sneller samen rond de tafel zitten. De 30 arbeiders van de nachtploeg hadden 's nachts nog het werk even neergelegd.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto