Na slechts enkele van de Provinciale voorronden achter de rug is het al duidelijk dat de Herentalse Turnvereniging Corpus Sanum goed bezig is.

Voorzitter Alex Dillen : 'Er zijn een heleboel medailles verzameld. De wedstrijden zijn nog niet halfweg en er kan dus nog heel wat eremetaal bij.

Het grootste deel van de medailles werden gewonnen door de Trampolineploegen en dit in A, B & C-niveau.

Net op de kop werden er al 30 medailles mee naar Herentals gebracht. Hiervoor zorgden volgende gymnasten: Renee Baulus (2x), Isana Kiekens (2x), Yati Van Bommel, Lena Van Cant (2x), Junis Van de Genachte, Sofie Bulckens, Luna Simons, Lore Ooms, Teo Teodoru, Britt Caers & Marie Vermeiren.

Er waren ook gymnasten die al een gouden medaille wonnen: Nest Beirinckx, Jill Goris, Robbe Eelen, Flor Avonds, Jorien De Peuter, Junis Van De Genachte, Dali Luyckx & Yoni Verdonck. De meisjes van het toestelturnen deden het ook meer dan behoorlijk en zowel Aziza Oeyen (I-niveau) als Cara Gebruers (C 10 jaar) behaalden beiden 2 keer brons.'

Al deze gymnasten en nog veel meer kan je komen bewonderen op de jaarlijkse Dans- & Turnshow op zondag 25 februari. De show gaat door in de sporthal van Sport.Vlaanderen - begint om 13.30u.