U bent hier

Putteke Winter op 9/12

Kempen regio | Lille | Neteland | Vlaanderen
17.11.2017 - 10.21u
Door: Lex Verellen

Opnieuw wordt De Lilse Bergen omgetoverd tot een sprookjesomgeving voor een winterwandeling waar je helemaal warm van wordt.

Op 9 december wordt het domein het decor van een feeërieke winterwandeling, verlicht door honderden kaarsen, vele vuurkorven, verschillende lichtschijnselen van alle aard, ...

Gewoon de lichtjes volgen en op tijd halt houden om te luisteren naar de prachtige vertellingen, de vrolijke fanfare, live muziek en om te genieten van schitterende acts en vurige shows.

Halverwege de wandeling wordt de koude weggespoeld op het Vuurplein: een verkwikkende jenever, een warme soep, zoete pannenkoeken, ... verschillende verenigingen uit de gemeente zullen spijs en drank voorzien.

Afsluiten kunt u in het strandgebouw De Eekhoorn bij een optreden of buiten op het terras en het strand bij de vuurkorven. Dit jaar wordt Putteke Winter op De Lilse Bergen afgesloten met een knallend vuurwerk.

Vanaf 18u is jong en oud meer dan welkom voor deze warme winterse avond met vuuracts en kaarsenwandeling, muziek en gezelligheid.

Kleedt u warm aan en kom met stevige stappers naar De Lilse Bergen! De inkom sluit om 22u! Wie dan niet binnen is, moet wachten tot volgend jaar!

Praktisch:

Wanneer? 9 december vanaf 18u.

Waar? De Lilse Bergen.

Inkom? € 4, GRATIS voor kinderen tot 1m40!

Meer info: www.delilsebergen.be en www.puttekewinter.be.

Programma Putteke Winter @ De Lilse Bergen:

Het knotsgekke duo van Ron Jaluai zal u verrassen met een vurige show vol romantiiiieeeek.

Photobooth

Met de slimme telefoon leg je elkaar vast, zwevend door het zwerk als een échte Lilse Heks! Je vindt verschillende locaties voor een toffe fotoshoot. Laat je vereeuwigen met je allermooiste gekke bek.

Lichtbrengers van het wad

Sinds mensenheugenis komen tijdens de gure, koude, natte en donkere dagen in de winter de Lichtbrengers naar boven uit het water. Ze glijden traag vooruit. Met hun sonar zoeken ze hun weg, maar waar naartoe? Op zoek naar wat? Of naar wie? Ze gaan op zoek naar de mens die het licht goed kan gebruiken om de donkere tijd door te komen. Hebben ze de juiste persoon gevonden, zetten ze hem even in het licht.

Vuurwerk

Putteke Winter 2017 zal worden afgesloten met een feestelijk vuurwerk!

Eerste knal om 22u30.

Putteke Winter algemeen.

Putteke Winter is ontstaan als een gezellig samenzijn voor de buurtbewoners van recreatiedomein De Schorre (Boom) met de bedoeling om het jaar sfeervol af te sluiten en elkaar beter te leren kennen. Dit evenement is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde als een gezellig, sfeervol en familiaal wintergebeuren vlak vóór de kerstperiode.

Verschillende Antwerpse recreatiedomeinen, waaronder De Lilse Bergen, waren hierover zo enthousiast, dat zij een eigen sfeervolle versie organiseren en met groot succes! Intussen is Putteke Winter de provinciale grens overgestoken. Ook de Vlaams-Brabanders kunnen genieten van dit sprookjesachtige evenement in hun provinciale domeinen. Een volledig overzicht van de locaties en animatie vind je op www.puttekewinter.be.

18/11/2017: Putteke Winter @ Het Vinne

25/11/2017: Putteke Winter @ Keiheuvel

25/11/2017: Putteke Winter @ De Ster

01/12/2017: Putteke Winter @ De Gavers

02/12/2017: Putteke Winter @ Halve Maan

08/12/2017: Putteke Winter @ De Schorre

09/12/2017: Putteke Winter @ De Schorre

09/12/2017: Putteke Winter @ De Lilse Bergen

15/12/2017: Wintersfeer @ Zilvermeer

12/01/2018: Putteke Winter @ Huizingen

Praktisch:

Inkomtarief verschillend per domein.

We raden aan om stevig schoeisel en warme kledij te voorzien.

Een deel van een aantal wandelingen is niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens.

Op de website www.puttekewinter.be kan je per locatie het programma en alle informatie over het evenement vinden.

Info: Recreatiedomein De Lilse Bergen - Strandweg 6 - 2275 Lille-Gierle - tel.: +32 (0)14 55 79 01 - e-mail: info@lilsebergen.be - website: www.delilsebergen.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto