U bent hier

PVDA richt partijafdeling in Herentals op

Herentals
11.03.2019 - 18.21u
Door: Mark Jaspers

Enkele enthousiaste PVDA-leden uit Herentals, Vorselaar, Grobbendonk en Herenthout zijn gestart met een lokale partijafdeling. De nieuwe ploeg organiseert meteen een avond met nationaal voorzitter Peter Mertens op donderdag 14 maart in zaal 't Hof op de Grote Markt van Herentals.

Kersvers voorzitter Kevin Wolfs is trots met de oprichting van de nieuwe afdeling. "In Turnhout en in Geel haalden we de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen onze eerste zetels binnen.

En ook in Mol hebben we ondertussen een stevige ploeg, die vorige week nog 100 geïnteresseerden samenbracht voor een avond over ons verkiezingsprogramma. Herentals was voor onze partij tot nu toe een beetje een blinde vlek in de Kempen. Daar komt nu verandering in".

Eerste uitdaging van de nieuwe afdeling is een goede uitslag halen bij de komende parlementsverkiezingen van 26 mei. "Wij willen mee helpen om Peter Mertens verkozen te krijgen in het parlement" vertelt Wolfs.

"Daarom organiseren we nu donderdag om 19.30u een avond met Peter Mertens in zaal 't Hof (Grote Markt 41). Peter Mertens en Jos D'Haese stellen het fenomenaal sociaal plan van de PVDA voor voor de komende verkiezingen.

Er is ook ruimte voor vragen vanuit het publiek. Tenslotte maken we donderdag ook twee lokale kandidaten voor de komende parlementsverkiezingen bekend. Alle geïnteresseerden zijn welkom". (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto