Opnieuw kunnen genieten van sport en cultuur. Cultuurhuizen, sportclubs, theaters... ze maken zich allemaal op om de deuren weer te openen.

'Om hen maximaal te ondersteunen in dit nieuwe hoofdstuk, ontwikkelde Sodexo een eenvoudige én doeltreffende oplossing: een volledig digitale Sport & Culture Pass, die je gebruikt met een handige QR-code.

Vanaf 1 juli biedt deze nieuwe tool toegang tot sport en cultuur en kan deze voluit gebruikt worden bij kleine en grote cultuurcentra en sportclubs.

Sodexo is de eerste uitgever in België die een mobiele versie van de Sport & Culture Pass lanceert. De Sport & Culture Pass is erop gericht om de koopkracht voor vrijetijdsbesteding te verhogen.

Dit voordeel wordt vandaag door talloze ondernemingen gebruikt om hun medewerkers te belonen. Vanaf 1 juli kunnen zij hun vrije tijd nog eenvoudiger organiseren met de innovatieve mobile versie van de Sport & Culture Pass.

Van abonnementen betalen tot tijdsloten inboeken om een uur te sporten, online zitplaatsen kopen of tickets betalen aan de kassa van de heropende Belgische culturele organisaties en sportclubs.

"Nu de beperkingen stilaan worden opgeheven, willen we iedereen aanmoedigen om te denken aan zijn of haar welzijn. Opnieuw deelnemen aan het sportieve en culturele leven hoort daar natuurlijk bij", zegt Sven Marinus, CEO van Sodexo Benefits & Rewards Services.

Met deze volledig mobiele oplossing met QR-code kiest Sodexo voor innovatie. Gebruikers krijgen nog makkelijker toegang tot hun favoriete cultuur- of sportplek.

Terwijl kleine en grote clubs en organisaties daar de vruchten van plukken. Het gebruik van een handige QR-code maakt alles eenvoudiger voor tal van spelers die vaak niet over de benodigde apparatuur, een betaalterminal of online shop beschikken.

Dave De Beule, directeur van Woods Club juicht het initiatief alvast toe: "Sodexo heeft een universele oplossing gevonden die ons het leven alvast makkelijker maakt.

Het levert extra inkomsten op en beveiligt bovendien automatisch alle betalingen. Iedereen weet ook hoe ze een QR-code moeten gebruiken, die is inmiddels al goed ingeburgerd, je kan er bijvoorbeeld ook bij een therapeut mee betalen."

#allemaalsamenachtercultuurensport