U bent hier

Quarantaine gedachtes #2 - Sluit vanavond nog aan bij Jefs Webinar

Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
09.04.2020 - 17.25u
Door: Mark Jaspers

'Al jaren pleit ik voor meer thuisleren en -werken', zegt Herentalsenaar Jef Staes. 'Gepassioneerde en talentrijke mensen gaan immers meer en meer werken voor verschillende werkgevers zodat ze ten volle ruimte geven aan en krijgen voor hun passie en talenten.

Er is één stek die permanent wordt in dat geheel ... je 'thuis' ... vandaar zal alles starten. Daarom is het belangrijk dat daar ook meer in geïnvesteerd wordt, maar ook meer geïnnoveerd wordt.

Dit was de grootste vergissing die bedrijven gemaakt hebben met hun 'investering' in flexwerkplekken ... een bedrijf waarbij werknemers niet meer beschikken over een eigen werkplek.

Men had beter geïnvesteerd in de werkplek thuis. Daarnaast had men ook kunnen gaan voor 'project based spaces'-aanpak ... waarbij mensen die samenwerken aan eenzelfde project hun leer- en werknest kunnen bouwen voor de duur van een project ...

Mijn conclusie : de management stijl en executive stijl in de meeste organisaties zijn nog steeds niet in sync met de mogelijkheden en noden van dit tijdperk.'

Vanavond, 9 april om 20u, geeft Jef Staes weer een online sessie uit 'The Red Monkey Story'. Onderwerp is straks: "Hoe leren mensen in deze wereld van informatie, en hoe valideer je kennis en kunde?"

De Nederlandstalige sessie duurt 90 minuten en je kan je vandaag nog registreren voor slechts €25 (excl. BTW).

Er volgen nog een aantal sessies later deze maand waarin Jef het openingsverhaal vertelt:

▪ Dinsdag 14 april - 9u30 tot 11u00
▪ Vrijdag 17 april - 14u00 tot 15u30
▪ Woensdag 22 april - 9u30 tot 11u00

Inschrijven kan hier.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto