Het Heistse gemeentebestuur organiseerde op 18 september een ‘doedag’ voor het gemeentepersoneel rond de missie en de visie. Door middel van allerlei opdrachten werd op een ludieke manier duidelijk wat er in de Heistse missie en visie staat. Het was een leuke en leerrijke dag waaraan maar liefst 250 personeelsleden deelnamen.

Deze teambuildings- en vormingsdag had echter niet kunnen plaatsvinden zonder hulp van de burgemeester, schepenen, gemeenteraadsvoorzitter en een tiental gemeenteraadsleden. Zij bemanden immers de stopplaatsen onderweg en zorgden ervoor dat het personeel de opdrachten tot een goed einde bracht.

De voltallige gemeenteraad kreeg gisteren dan ook een kleine attentie, nl. een drinkbus waarop de tekst van de missie bondig staat samengevat. In de eerste plaats om hen te bedanken, maar ook om het bestuur erop te wijzen dat het personeel de idee van het gemeentebestuur volop steunt om de gemeentelijke administratie te laten evolueren naar een modern gemeentebedrijf met een eigen missie en visie.

Het is dezelfde drinkbus als degene die op 18 september aan het gemeentepersoneel werd uitgedeeld. Op die manier kan ook de Heistse gemeenteraad de missie en visie mee helpen uitdragen.