U bent hier

Radio Gladio in Warmste Week KWB OLV Olen

Neteland | Olen
09.12.2016 - 19.16u
Door: Peter Caers

Gladiolen maakt de ether warm met 'Radio Gladio'.  Tijdens de kerstmarkt van O.-L.-V.-Olen op zaterdag 10 december gaat Gladiolen opnieuw op verzoek. Iedereen kan een plaat aanvragen in de gezellige radiostudio en opdragen aan iemand die ze een warm hart toedragen. Je steunt in één beweging Music For Life.

Het concept is simpel: iedereen die een plaatje aanvraagt, doet hiervoor een vrije gift. De totale opbrengst van Radio Gladio schenkt Gladiolen aan Music For Life, en meer bepaald aan To Walk Again. Deze vzw organiseert laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten aan kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke beperking en hun entourage.  

Ook bedrijven of verenigingen kunnen een plaatje aanvragen. Zo kan de baas zijn warme appreciatie tonen aan zijn werknemers, of kan een vereniging reclame maken voor hun evenement. Je bent immers welkom vanaf 17.00 uur aan de micro bij de radiostudio van Radio Gladio.  

Start voorverkoop Gladiolen 2017

Op zaterdag 10 december houdt het festival ook een exclusieve voorverkoop van Gladiolen 2017. Wie zich wil verzekeren van een (combi)ticket voor het festival of nog een leuk kerstcadeau zoekt, kan zeker langskomen bij de radiocaravan in het midden van de kerstmarkt.

Voor een combiticket betaal je 30 euro, een dagticket kost 20 euro. De online voorverkoop start op zaterdag 7 januari om 10.00 uur. Gladiolen 2017 gaat door op 2 en 3 juni.   -Tijdens Radio Gladio maakt de organisatie ook de eerste namen bekend van Gladiolen 2017.  

Santa Kids Run

Om 17u start de Santa Kids Run, inschrijven voor deze kerstloop voor kinderen kan vanaf 16u.

   

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto