Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Radio Gompel Mol is helemaal herboren

Radio Gompel

Radio Gompel is helemaal herboren. Na het overlijden van bezieler en oprichter Jan Mertens in juni 2021 was Radio Gompel een schip dat gestuurd werd door zonder zijn kapitein.

"Het was een woelige zee waar we door moesten gaan maar sinds september plaatsen wij ons terug op een rustigere zee" licht Guillaume Hoeben ons toe, de voorzitter van de vzw.

"In september hebben we een ex-medewerker Hans Van Dyck terug aangesproken om ons te komen helpen met de radio. Hij heeft eerder hier presentator geweest en heeft ook internetradio Sanne FM van 2013 tot 2019 gehad. Hij ging meteen akkoord en wij hebben hem als radiovormgever aan de slag laten gaan.

Meteen kwam een nieuw logo en huisstijl al naar boven met daarop volgend een nieuwe website met pop-up player. Want sinds enige tijd zijn ook wij te beluisteren via diverse livestreams. Onze nieuwe website heeft ook een handig formuliertje om je verzoekje te noteren. Deze worden dan op zaterdagmiddag in het verzoekprogramma U vraagt en wij draaien gespeeld. Ook kan je een evenement doorsturen dat op regelmatige tijdstippen te horen is op de radio, dit kan via een formulier op de site of via hallo@radiogompel.be.”

Dit jaar vierden we in april ons 40 jarig bestaan als lokale radio met een heuse feesttent en muzikale omkadering op zaterdag van coverband The Dukes Band en op zondag een optreden van Bobby Prins. Ook herdachten wij met alle medewerkers, vrijwilligers en met onze luisteraars onze bezieler en oprichter.

Gompel lanceerde haar eerste website in 2007, pas in 2013 werd die een eerste keer vervangen en daar bleef het bij. Met deze meest recente versie is Radio Gompel weer helemaal mee. Je kan Radio Gompel beluisteren in de regio Mol via 105.6 FM en digitaal via diverse streamingdiensten en via www.radiogompel.be.

Radio Gompel

Deel dit artikel