U bent hier

Radio Mol bestaat 40 jaar : 'Feestelijke programma's'

Kempen regio | Mol
19.10.2021 - 00.05u
Door: Herman Gezelle

Radio Mol bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd op 23 en 24 oktober. De regionale radiozender viert dit jubileum niet alleen, want er staan tal van activiteiten gepland waaraan de luisteraars actief kunnen deelnemen.

"De festiviteiten stonden oorspronkelijk gepland in het weekend van 18 april, op onze verjaardag zelf, maar net als alle verenigingen moesten ook wij onze viering uitstellen tot het najaar", legt voorzitter Jeroen Jacobs uit.

"Uitstel is geen afstel en dus gaan we op 23 en 24 oktober flink feesten. Dat we ons 40-jarig jubileum kunnen vieren, hebben we uiteraard volledig te danken aan onze vrijwilligers, partners en de luisteraars.

Daarom zullen zij nauw betrokken worden bij de viering en kunnen ze alle festiviteiten vanop de eerste rij volgen. Op zaterdagochtend van 9 en 11u zenden we live uit vanuit Eetkafee Leto.

Tijdens de ontbijtshow nemen bekende en minder bekende gasten deel aan een panelgesprek over 40 jaar radio in de Kempen. Onze luisteraars kunnen de ontbijtshow ter plaatse volgen en genieten van een heerlijk ontbijt, op voorwaarde dat ze een plaatsje reserveren via de website van Eetkafee Leto.

Na de ontbijtshow gaan onze reporters op pad voor interviews te velde. Bij Radio Mol koesteren we het regionale karakter van onze zender en daarom trekken onze reporters niet alleen naar alle Molse gehuchten, maar ook naar de andere gemeenten uit ons zendgebied.

Op zaterdagavond sluiten we feestelijk af met een live-party vanuit de studio. Op zondag tenslotte trakteren we onze luisteraars op de Radio Mol Top-100, de honderd grootste radiohits van de afgelopen veertig jaar. FM 105.2 & 107.6."

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto