U bent hier

Radio Mol strandmarkt

Mol
25.07.2018 - 06.57u
Door: Lex Verellen

Het nieuwe frequentieplan heeft voor een lichte aardverschuiving gezorgd binnen het lokale radiolandschap, maar Radio Mol heeft de test met glans doorstaan.

'We kregen van minister Sven Gatz een tweede frequentie toebedeeld, waardoor het zendgebied nog werd uitgebreid. Zo is Radio Mol nu te beluisteren van Oud-Turnhout tot Oostham... en uiteraard wereldwijd via de livestream', zegt Annelies Frederickx, secretaris van radio Mol.

'Ook intern kreeg Radio Mol een echte facelift, want zowel de raad van bestuur als de medewerkers ondergingen een verjongingskuur. Jeroen Jacobs nam op zijn 31e het voorzitterschap over van Frank Hus en de afgelopen tijd boden maar liefst 5 nieuwe presentatoren/technici jonger dan 25 jaar zich aan.

Deze enthousiaste groep zal zich op 11 augustus tonen aan het grote publiek ter gelegenheid van de Radio Mol-Strandmarkt op het provinciaal recreatiedomein Zilvermeer.

Reeds van bij de start bouwde Radio Mol een ijzersterke reputatie op met de jaarlijkse 'Stranddagen'. De live uitzendingen werden een waar begrip, zowel bij de luisteraars/toeschouwers als bij de artiesten. In 2017 werd de formule aangepast, maar ook de Radio Mol-Strandmarkt staat garant voor kwaliteit en spektakel.

Zo kunnen we op 11 augustus tussen 18 en 21u opnieuw een mooie line-up presenteren, want Dean, Frantzis, Evelien Cannoot, Maarten Cox, Kim de Jonghe en Kelsey Adams zullen op het hoofdpodium optreden. Het hele gebeuren wordt natuurlijk ook live uitgezonden via de radio en de livestream.

Tijdens de Radio Mol-Stranddag zijn alle medewerkers en artiesten uiteraard beschikbaar voor interviews en commentaren. Dit is dus de uitgelezen kans om kennis te maken met ons regionaal radiostation 'nieuwe stijl'', besluit Annelies Frederickx.

Wat: Radio Mol-Strandmarkt.

Wanneer: zaterdag 11 augustus van 18 tot 21u.

Waar: Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto