U bent hier

Radja Nainggolan mag niet mee naar het WK : 'Sprakeloos'

Internationaal | Nationaal | Vlaanderen
21.05.2018 - 01.57u
Door: Herman Gezelle

Morgen maakt Roberto Martinez zijn selectie voor het WK in Rusland bekend. Radja Nainggolan zou volgens zijn officiële fanclub niet op de lijst van de bondscoach staan. Ook bronnen binnen de KBVB bevestigen het nieuws.

Radja Nainggolan is altijd een van de grote vraagtekens geweest in de selectie van bondscoach Roberto Martinez. De middenvelder van AS Roma heeft een sterk seizoen achter de rug, maar zou nu toch niet mee op het vliegtuig mogen naar Rusland.

Pas morgenmiddag maakt de bondscoach zijn selectie officieel bekend aan de pers, maar de spelers zouden vanavond al een telefoontje gekregen hebben.

Zijn officiële fanclub, waar ook zijn broer bij betrokken is, postte daarna een korte boodschap op Facebook. "Speechless", stond er bij een foto van een teleurgestelde Nainggolan.

Ondertussen hebben ook verschillende bronnen binnen de Koninklijke Belgische Voetbalbond het bericht bevestigd. Op de definitieve bevestiging en een reactie van de bondscoach is het wachten tot morgen. De persconferentie is om 12 uur live te volgen op Eén of op VRTNWS. (VRTNWS)

Is dit een domme beslissing?  Mail je visie naar redactie@nnieuws.be

Goeie morgen,
Martinez is de stroman van de Waalse bonzen bij de BVB dus was het te verwachten zoals het was bij Wilmots 4 jaar geleden...
Radja komt er sterker en beter uit in Italië...Ik blijf fan!

Met sportieve groeten,

Maurice De Sutter

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto