Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Raf Stevens (kOsh) : '(W)onderwijs opent hypermoderne vleugel, extra ruimte voor onze 720 leerlingen'

Adjunct-directeur Raf Stevens van (W)onderwijs' : 'Onze basisschool barstte uit haar voegen en daarom was extra ruimte nodig. Het aantal leerlingen is al die jaren sterk gestegen.
 
Bij de start van (W)Onderwijs werden 572 leerlingen geteld, 5 jaar later waren dat er al 625 en op dit ogenblik zijn er 720 leerlingen een stijging van 26 %, die les volgen in de gebouwen aan de Nonnenstraat.'

Hypermoderne nieuwbouw

'De nieuwbouw is een sluitstuk van 3 fases aan renovaties die de kOsh-directie in 2011 had gepland. De schoolvleugel is een praktische nieuwbouw, met een aangepaste speelplaats die overgaat in het bestaande gedeelte.

Op het gelijkvloers bevinden zich een nieuwe turnzaal, polyvalente zaal en een lokaal dat multifunctioneel gebruikt kan worden als lokaal voor- en naschoolse opvang, als instapklas, als zorgklas en/of vergaderruimte.

Op de bovenverdieping zijn er 6 klaslokalen waarin 5 klaslokalen van de 3e graad gehuisvest zijn en 1 zorglokaal', besluit Raf Stevens.

De basisschool opent vanavond officieel de hypermoderne vleugel in aanwezigheid van directeur-generaal Lieven Boeve van Katholiek Onderwijs.

Foto NNieuws archief : uitreiking cheques voor goede doelen in (W)onderwijs voor o.a. het Olivia Fund in 2019.

Straks meer met interviews en foto's / Johan Temmerman.

Nonnenstraat 14/16, Herentals, België

Deel dit artikel