U bent hier

Ratten in de buurt van (W)onderwijs en Administratief Centrum stad Herentals

Herentals
04.06.2012 - 10.00u
Door: Herman Gezelle

Een aantal ouders die hun kinderen kwamen ophalen aan de school (W)onderwijs verschoten zich afgelopen week een bult. Voor hun voeten liepen gewoon enkele ratten. Die stoorden zich helemaal niet aan het lawaai van de kinderen van de school.

De ouders zijn nu ongerust. Volgens hen kwamen de ratten uit het struikgewas langs het paadje tussen de Lantaarnpad en het Administratief Centrum.

De ouders hopen dat het stadsbestuur maatregelen treft. Anders overwegen ze verdere acties. Er lopen daar dagelijks immers een paar honderd kinderen rond.  Ook processierupsen zijn op de bomen opgemerkt.

Wordt vervolgd.

Reactie van Marina Verstappen Noorderwijk op Facebook :
'Ik kan dit bevestigen, Mien Van Olmen is hier geweest met nen uitleg van das alleen bij u,(het lag aan mij dus) iedereen weet en zij zou da zeker moeten weten als boerendochter dat een rat niet op 10 vierkante meter leeft ,maar een territorium heeft van minstens 2 km, en toch lag het aan mij, zelfs geen rattenvergif krijgt ge hier en die verwachten dan nog da ge voor hun ga stemmen NO WAY! Allemaal dezelfde bleiters!!!'


imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto