Eddy Lambaerts Real Elmos Herentals : 'Eindelijk is het zover, morgen beginnen we eraan, daar hebben we een heel seizoen voor gewerkt. En nu wordt het spannend. We starten op verplaatsing.

Wed 1 : ZVK Eisden-Dorp (8) F.P. Halle-Gooik (1)

Wed 2 : FULL Hasselt (7)
Futsal Topsport Antwerpen (2)

Wed 3 : Futsal Team Charleroi (6)
Futsal My-Cars Châtelet (3)

Wed 4 : ZVC Renolim Borgloon (5)
Real Elmos Herentals (4)

2e speeldag Play-Offs
Woensdag 4 mei om 21u
Sport Vlaanderen Arena

21u Real Elmos Herentals - ZVC Renolim Borgloon.

'We spelen naar 2 gewonnen wedstrijden, een eventuele belle wordt ook in Herentals gespeeld op woensdag 11 mei om 21u.

We willen ons kost wat kost plaatsen voor de halve finale. Dat moet de apotheose worden van een schitterend seizoen, maar eerst wacht een heel taaie klant, Borgloon.

Toch wel de ploeg van de heenronde, lang op de eerste plaats, na nieuwjaar heel onregelmatig. Bijvoorbeeld, nipte nederlaag in Antwerpen (2 – 1), zware thuisnederlaag tegen Lier.

Ze scoren moeilijker dan wij, maar hun verdediging met ex-Rode Duivel Mageren in doel staat wel op punt. Maar onze coach en zijn team willen maar één zaak, naar die halve finale op 13 mei in Herentals. We rekenen op onze supporters, vrijdag en woensdag. 

Laten we duimen dat we in de halve finale geraken, eerst thuis, tegen de enige echte profs van FP Halle-Gooik, volgend seizoen Futsal RSCA. Daar hopen we jullie te ontmoeten, dat moet de apotheose worden van een schitterend seizoen.

"Als" Real zich kan plaatsen voor de halve finale spelen we op 13 mei in Herentals en doen we dit met een Vip Diner. Als, als, als, ...

Om organisatorische redenen, graag al inschrijven.

Halve finale Play-Offs
Vrijdag 13 mei om 21u
Sport Vlaanderen Arena

21u : Real Elmos Herentals - FP Halle-Gooik.