Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Real Elmos Herentals – Futsal MyCars Châtelet 7 - 5 : 'Onhoudbare Bilal Bouri (5 goals) knalt Herentals naar de Play-Offs'

Real

'De thuisploeg ging prima van start en liep via de jongste Bouri (Bilal) snel uit', zegt Jos Willems.  'Na vijf minuten stond het al 2 – 0, de bezoekers kwamen er niet aan te pas. Onbegrip echter nadien op de supportersbanken want Real liet de bezoekers zowaar eenvoudig gelijk maken. Een kleine minuut later was het immers 2 – 2 via Beeckman en Rahou.

Zo bleef het lang, kansen genoeg maar bij de bezoekers stond een held in de goal, keeperstrainer Yildiz moest onverwacht voor zijn eerste doelman inspringen, maar hij deed dat prima. Yachou zorgde na 17 minuten opnieuw voor een voorsprong (3 – 2) maar de topschutter van de Rode Duivels, Omar Rahou bracht de Henegouwers weer gelijk (3 – 3) en zo bleef het tot aan de rust.

Net als in de eerste begon Bilal Bouri met twee doelpunten aan de tweede helft en bracht de stand op 5 – 3. Via good old Dujacquier, ex-Rode Duivel, kropen de bezoekers korter bij, hij zorgde voor de aansluitingstreffer 5 – 4. Het bleef spannend, de thuisploeg kans op kans maar die bezoekende doelman stond echt prima te keepen en bovendien vergaten de thuisspelers enkele keren die allerlaatste pas te geven en te kiezen voor het eigen geluk. Het moet gezegd, het doelhout stond ook meerdere keren in de weg.

Een owngoal van Dahmani gaf de boys uit het Zwarte Land rond Charleroi een beetje hoop maar man van de match Bilal Bouri zorgde met zijn vijfde (!!!) van de avond voor de 7 – 5 eindstand.

Naast de bekerfinale op 8 april tegen Anderlecht plaatst Herentals zich nu ook definitief voor de Play-Offs. Real Elmos Herentals mag sowieso terugblikken op een meer dan geslaagd seizoen. Volgende week de laatste wedstrijd van de reguliere competitie uit bij de buren in Malle. Daar hebben ze de punten nog nodig voor een extra jaar 1e nationale.'