Real Elmos Herentals won in een denderende thriller tegen 'de club van 't stad'  Futsal Topsport Antwerpen met een nipte maar verdiende 7-6 in een sfeervol Sport Vlaanderen.

Stein Huysegems de ex-spits van Lierse SK, Feyenoord, FC Twente, KRC Genk, Roda JC,  gaf de aftrap van Real Elmos Herentals-Futsal Topsport Antwerpen 7-6 en mogelijk heeft DAT de thuisploeg wel geluk gebracht.

Wielerkeizer Rik Van Looy was ook te gast bij deze ambiancevolle Real-zege.

Jos Willems : 'De topper tussen Real Elmos Herentals en het tweede gerangschikte Futsal Topsport Antwerpen was een ware thriller'

'Een verbluffend sterk gestart Real Elmos liep via goals van Issam Dahmani (2X) en Iliass El Atabi vlot uit naar een 3-0 voorsprong maar net voor de pauze brachten de bezoekers langs Hamza Zaaf de achterstand terug tot 3-1.

Real Elmos domineerde de eerste helft maar in de tweede helft kregen we een omgekeerd beeld.Antwerpen dicteerde nu de wet en via Ahmed Sababti , Hamza Zaaf (2x) bogen de bezoekers hun achterstand om naar een 3-4 voorsprong.

De Herentalse supporters voelden het gevaar gingen hun spelers massaal steunen en de spanning steeg nu naar ongekende hoogten.Ali Bouri en Mohamed El Fashi zorgden voor een 5-4 voorsprong.

Ahmed Sababti maakte opnieuw gelijk 5-5. Ilias El Attabi bracht Elmos op voorsprong 6-5. Het einde naderde Jasper Buyl maakte nog maar eens gelijk 6-6.

Nog een paar minuten te spelen en Mohamed El Fashi knalde de bal tegen het net 7-6 en hier bleef het uiteindelijk bij. Het feest kon beginnen. Real Elmos Herentals had de stuntzege beet en dat zorgde voor dolle nooit geziene taferelen.'

Beelden Sportbeat / Jos Willems red. & foto's / lic. NNieuws/ Guy Verellen.