"Op de Vlaamse Feestdag verliest Real één van haar echte pioniers", meldt  Eddy Lambaerts, ere-voorzitter Real Elmos Herentals.

'Frank Ver Elst (60) was immers één van de 7 oprichters van het originele Real Berkemus Noorderwijk in '86.  Hij vocht al enkele jaren tegen de K ziekte maar bleef ongelooflijk moedig en optimistisch.  Zo was hij echt, een gouden hart, altijd lachen, grapje hier, grapje daar, sporten, plezier maken maar de dag nadien weer aan de slag.

Wij noemden hem onze Noorderwijkse Ronald Koeman, hij had een ongelooflijk hard schot en wou dan ook ooit meedoen aan "Wedden dat" tegen de Nederlandse ster.  Frank voetbalde ook bij het grote KFC Heultje en later bij Molenzonen maar in onze club was Frank zoveel meer.

Medeoprichter, spits, topschutter tijdens de eerste jaren, sponsor, sfeermaker, helpende hand. Ook zoon Nick voetbalde een tijdje bij Real.

Maar bovenal was Frank een fantastische vriend voor velen, een lieve echtgenoot voor Maddy, super papa en opa met het gouden hart.  Harde werker en geslaagd zakenman, kortom mooie mens, letterlijk en figuurlijk.

We bieden vanuit onze club ons medeleven en heel veel sterkte aan zijn familie, Maddy, Anke, Nick en Rob en zijn oogappels, Rosalie, Julia, Lewis en Stella."

'Slaap zacht lieve vriend.'

De uitvaart heeft plaats op maandag 18 juli om 11.30 uur in de parochiekerk
van O.L.Vrouw van Altijddurende Bijstand in Hallaar.

Foto Frank Ver Elst/N.