U bent hier

Real Herentals – FP Veidec ARB Hamme (2e) - gratis inkom

Herentals | Nationaal
12.08.2021 - 16.26u
Door: Herman Gezelle

Real Herentals speelt vrijdag voor het eerst in de nieuwe thuishaven, Sport Vlaanderen, Vorselaarsebaan 60 Herentals. "Den Bloso" zoals lokaal gekend.

'Eindelijk thuis mogen we wel zeggen na 34 jaar buiten onze stad te moeten voetballen', zegt ere-voorzitter Eddy Lambaerts.

'Slechts één oefenwedstrijd werken we er af. De tegenstander is ARB Hamme, een team uit tweede nationale maar met de capaciteiten van een top vijf ploeg in 1e nationale.  Zonder Corona was hun promotie in de zomer van 2020 al een feit.

Na 19 wedstrijden, los op kop met 57 punten op 57. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie kwam Corona, weg promotie, weg dromen. Nu zijn ze er echter opnieuw klaar voor met in hun rangen onze ex-verdediger Sababti.

Real is slechts 2 weken geleden gestart met hun training, bewust omdat het een lange competitie wordt. Super verdediger Hitou ligt nog minstens één maand in de lappenmand, de andere toppers zijn wel van de partij.

Of ze er al klaar voor zijn zal vrijdag moeten blijken. Slechts 200 toeschouwers zijn voorlopig toegelaten, via onderstaan link kan iedereen nog aan tickets geraken. Foto Nnieuws.

De competitie start op 3 september met een thuiswedstrijd tegen ZVC Renolim Borgloon. Voor alle supporters zal er een verrassing zijn. Be there.

Wel vooraf reserveren HIER.

Vrijdag 13 augustus
20u: Real U21 Elite Nationaal – ARB Hamme

21u15: Real Herentals – FP Veidec ARB Hamme (2e)
Gratis inkom.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto