Futsal Team Charleroi toonde van bij het begin heel veel respect voor Real Elmos Herentals maar ging uiteindelijk toch de boot in met 4-2.

Van bij de start was het duidelijk, deze match zou geen hoogvlieger worden want de bezoekers hielden zich vooral achteraan heel gesloten. Taoufik Chadli bracht de thuisploeg 1-0 voor maar Rode Duivel Soufian El Fakiri zorgde toch nog voor een 1-1 ruststand.

Weinig goals, weinig spektakel maar in de tweede helft kende Bilal Bouri zijn avondje. Eerst bracht hij de thuisploeg naar 2-1 en 3-1, de bezoekers milderden via Amine Bouzia nog wel naar 3-2 maar Bilal Bouri, hij weer, legde met zijn derde treffer de eindstand vast op 4-2.

Een echte kraker deze winning goal. Stel je voor Charleroi trok met een vliegende keeper massaal het slotoffensief in maar werd koudweg gepakt door Bilal Bouri. De Elmos aanvaller deponeerde van voor eigen doel het balletje aan de overkant in de lege goal, een winning goal, een killer om van te smullen en meteen ook een hattrick voor Bilal Bouri, DE man van de match.

Real Elmos Herentals blijft dus maar winnen en het debuutjaar in Herentals is dan ook flink op weg om ook een zeer succesrijk seizoen te worden.'