Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Real Herentals – Futsal Team Charleroi 5 - 3 : Herentals klopt grootheid Charleroi

Vanwege de rechtstreekse TV uitzending van deze wedstrijd kende deze topper een laat begin uur maar toch waren er nog flink wat supporters aanwezig en deze zaalvoetbalfans kregen ook een spannende match te bekijken. 'De thuisploeg nam een  blitzstart en liep via goals van Issam Dahmani in minuut twee en Mohamed El Fashi in minuut vier, twee blijvers van vorig seizoen, vlot uit naar een 2 - 0 voorsprong', weet Real ere-voorzitter Eddy Lambaerts.

'Charleroi was echter helemaal niet aangeslagen en knokte zich terug in de match en Zakaria Lamsaiah en Matteo Cordier brachten de bordjes in evenwicht 2 - 2, vijftien minuten ver in de eerste helft. Zo bleef het tot de rust en daar was iedereen tevreden mee.

Na de pauze, minuut 27 en via een owngoal van de Braziliaan Thiago Andre Grahl, ex Halle-Gooik werd het 3 - 2  en de thuisploeg hield nu de touwtjes stevig in  handen. Nieuwkomer en ervaren rat Fernándo Michel Sviercoski maakte er drie minuten later 4 - 2 van. Charleroi bracht nog wel even spanning in de wedstrijd via een doelpunt  van Charif Attsouli 4 - 3 op zes minuten voor het einde.

Maar Mohamed El Fashi, wie anders prikte de 5 - 3 eindstand op het bord twee minuten voor het einde. Dolle vreugde bij de thuissupporters want de competitie starten met een zege tegen het sterkte Futsal Team Charleroi doet dubbel deugd. Op naar volgende week naar Hasselt dat nipt verloor van Châtelet. Heel moeilijke uitwedstrijd dus. '