Vrijdag ontvangt Real Herentals FT Antwerpen de club met het grootst aantal leden in België, meervoudig kampioen en bekerwinnaar, een match om altijd naar uit te kijken.

'In de heenronde waren beide teams sterk aan elkaar gewaagd, 6 – 5 werd het voor Antwerpen maar een puntje in het hol van de leeuw, het had gekund, zoals wel vaker tegen de ploeg van coach/schepen/boegbeeld Karim Bachar', zegt Eddy Lambaerts, ere-voorzitter Real.  

'Sindsdien wonnen ze 12 keer op rij, beker inbegrepen.  FTA is in vorm das duidelijk en Real speelt een beetje jojo na nieuwjaar met vier ruime overwinningen, een ongelukkig gelijkspel vorige week maar ook 2 nederlagen.

Antwerpen kwam in het verleden niet graag naar De Mixx in Herselt vanwege onze sterke thuisreputatie, onze nieuwe Arena kennen ze alleen nog maar van de Futsal Duivels.

Misschien vrijdag het ideale moment om te stunten? Op het veld zijn de mannen van coach Heremans er klaar voor. Ernaast groeit het aantal supporters gestaag, is er Jos Willems en zijn micro en dat is ambiance.

Hopelijk nog geen vermoeidheid, vrijdag was er immers Hasselt, maandag Borgloon en tussendoor, vanavond moet Real ook even over en weer voor de heenwedstrijd in de halve finale van de Beker in Halle.

Tussen 25 februari en 18 maart werken de Elmos boys een veel te druk programma af, zes matchen op 22 dagen.

Vrijdag 4 maart - 22u15:  Real Herentals -  Futsal Topsport Antwerpen

De komst van FT Antwerpen, stond in het verleden steeds garant voor het nodige spektakel.

Een uitgelezen kans om een avond topvoetbal te combineren met een  fantastisch VIP-diner én ongeziene afterparty. In bijlage kan je alle details vinden. Bevestigen kan tot vandaag, woensdag, via VIP@realelmosherentals.be of het bestuur.