U bent hier

Real Herentals – KK Malle-Beerse : 'Eindelijk weer thuisvoetbal na 4 uitwedstrijden'

Herentals | Nationaal
16.11.2021 - 01.01u
Door: Herman Gezelle

Begin september ging de competitie van start in Voetbal Vlaanderen Arena.  'Ondertussen staan we 8 wedstrijden ver en moesten we 4 keer op rij op verplaatsing, Hasselt, Châtelet, Antwerpen en Charleroi', zegt Eddy Lambaerts, ere-voorzitter Real.

'Het werd 6 op 12, verdienstelijk maar het had 9 op 12 moeten en 10 op 12 kunnen zijn. Immers in Antwerpen werd heel nipt met 6 - 5 verloren en vorige week stond Real 1 minuut en 25 seconden voor het einde nog aan de leiding met 5 – 7 en toch werd nog verloren, 9 – 7, vier doelpunten op minder dan twee minuten.

Dat zou toch niet mogen, maar supporters hadden echter hun bedenkingen bij de leiding. Tijd om te oogsten nu vrijdag dus. En dat in de Derby tegen de vrienden uit Malle-Beerse.

Maar deze derby heeft al zo vaak voor verrassingen gezorgd, opletten geblazen dus want hun coach, Kurt Gessner kent ons ook goed erg goed. Voor de match is er alvast weer een VIP diner en dat wordt gegarandeerd een feest.

Laten we genieten van een leuke Futsal avond en vergeet uw Covid Safe Ticket (CST) niet.' Foto NNieuws/ Peter Verstraeten.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto