ZVK Eisden-Dorp toont karakter in Herentals en wint op Real Elmos met 3-4 en plaatst zich net als de thuisploeg voor de eindronde.

'Een super gemotiveerd Eisden begon uitstekend aan de wedstrijd en de bezoekers liepen onder leiding van kapitein Lens Annab (ex-Westerlo) en via goals van Khalid Alt Salah (2 en ex-Real) en Rode Duivel Joren Paulus (2) in de eerste helft eerder verrassend maar wel verdient uit tot 0-4', zegt Eddy Lambaerts, ere-voorzitter Real Elmos.

'Toch best wat publieke belangstelling in een wedstrijd zonder veel belang en die zagen een andere tweede helft.

Real Elmos trok in achtervolging en de jeugd Kobe Vrancken(2) en Bilal Bouri brachten de achterstand terug naar 3-4. Spanning troef in de eindfase maar ZVC Eisden-Dorp hield stand en zo mochten de Limburgers en hun meegereisde supporters na afloop een lekker feestje bouwen.

'We starten op verplaatsing 29/4 in Borgloon, nadien woensdag 4 mei in Herentals.  Eventuele "belle" op 11 mei in Herentals.  Twee overwinningen zijn nodig voor plaatsing in de halve finale. Bij winst spelen we op 13 mei de halve finale thuis in Herentals tegen Halle-Gooik.'  Foto NNieuws.