Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Real laat zege door vingers glippen : La Squadra Mouscron - Real Herentals 4-4

Real

'Een trip naar het nochtans gezellige La Squadra Mouscron betekent een flinke busreis van meerdere uurtjes een terugkeer omstreeks 3 uur in de nacht en dan heb je alle tijd om eens te vloeken wanneer men de zege door de vingers liet glippen en zo gebeurde het ook gisterenavond met Real Elmos Herentals', zegt Eddy Lambaerts, ere-voorzitter Real.

'De thuisploeg begon fel aan de wedstrijd en klom via Laurens Simoens en Maximilien Greco vlot naar een 2-0 voorsprong maar men voelde dat dit sprookje niet lang zou duren. En inderdaad bij de rust stond het via goals van Chrisy Mayalu en Yachou Jawad 2-2 gelijk.

Het zou voor de bezoekers dus in de tweede helft moeten gebeuren en Jawad Yachou zorgde ook snel voor een 2-3 voorsprong. Herentals verzuimde het dan om de kloof groter te maken en de thuisploeg klom via Giuseppe Morando opnieuw langszij 3-3. Ali Bouri knalde op aangeven van Issam Dahmani Real Elmos nog maar eens voorbij Moeskroen 3-4. Match gespeeld denk je dan maar neen weer zorgde de duivelse Giuseppe Morando voor de gelijkmaker 4-4 en hier bleef het ook bij.

Spijtig puntenverlies voor Real Elmos Herentals maar dat hebben ze enkel en alleen aan zichzelf te danken. In Hoboken over twee weken voor de Beker van België zal men slimmer moeten zijn.'