Real Noorderwijk-Malle Beerse: 6-0

Ploeg van de Kempen!

Beloften 2 - 3

Na het weekje rust van vorige week, mocht Real Noorderwijk op deze vrijdagavond aan de bak tegen streekgenoot en vaste waarde in eerste klasse Malle-Beerse. Trainer Frank Belmans zwaait er al heel wat jaartjes de plak en ziet zijn ploeg steevast in de linker kolom eindigen. De heenwedstrijd was fel gecontesteerd en Real moest toen nipt de duimen leggen voor de Mallenaars...er stond dus nog een rekening open. Naar trouwe gewoonte geven onze youngsters om 20u de aftrap in deze Kempische derby. Trainersduo Hermans en Vervoort hadden heel wat puzzelwerk te verrichten door de afwezigheid van enkele basisspelers: zo waren kapitein Joren Lambaerts (skiverlof), Jasper Vivijs, Niels Caers (geschorst), Yannick Arnoets en Rik Janssens (ziekte) er niet bij. De beste kansen waren aanvankelijk voor onze jonge garde, doch de grinta ontbrak een beetje en de mogelijkheden bleven onbenut. Doelman Van Bael moest een paar keer gepast tussen komen, doch kon niet verhinderen dat Wouter Van Aelst de 0-1 binnen tikt in de 17e min. Op slag van rust verdubbelt Azmani de score voor Malle : 0-2 en dus heel wat werk voor de boeg tijdens de pauze. In het begin van de 2e helft blijft het spelbeeld onveranderd, Malle loopt verder uit tot 0-3 via Vincent Van Dijck. Het signaal voor de Noorderwijkenaren om een tandje bij te steken. Joren Jennes haalt zwaar uit met zijn rechter : 1-3. Bij Real geloven ze er weer in...3 min. later opnieuw Joren Jennes : 2-3. In de laatste minuut laat Ward Vivijs de gelijkmaker liggen, zijn schot gaat nipt naast... Eindstand 2-3.

Real Noorderwijk speelde met : Davy Van Bael, Joren Jennes, Heutmen Kherouach, Smail Bahloul, Pieter-Jan Hendrickx, Ward Vivijs, Yannick Scheerens, Brent Hendrickx en Jarne Vervoort.
Doelpunten waren van Joren Jennes (2x)

Een 6-0 die kan tellen

De wedstrijd van onze eerste ploeg begon met een minuut stilte voor Roger Joosen, penningmeester van de LENF en zopas overleden. Coach Schapmans heeft zijn mannen op scherp gezet, deze wedstrijd winnen is een absolute must ! Mouhcine Zerouali zit geschorst en gekwetst in de tribunes, de smaakmaker van de thuisploeg komt zijn teamgenoten wel aanmoedigen. Real speelt het slim deze keer en laat Malle komen terwijl het zelf loert op de counter. Na 5 min. spelen is het al raak : 1-0 van Abdullah Kiri Kherouach. Het publiek krijgt een echte derby te zien met alles op en aan...bij de thuisploeg is David Morant in goeden doen, bij Malle loopt het nogal stroef. 16 min. gespeeld en Apie Abderrahim Marouane treft raak : 2-0. Bij de rust nog steeds dezelfde stand op het scorebord...kalm blijven is de boodschap. Real begint agressief aan de 2e helft en is meteen gevaarlijk. Malle probeert nog enkele aanvallen in elkaar te knutselen, doch de schrik voor de tegenaanval zit er goed in. In de 28e min. krijgt Hicham Salah een huizenhoge kans om de score verder uit te diepen...zijn schot gaat naast, de daaropvolgende actie van Rakke Abderahim El Kharroubi is wel raak : 3-0. En het feestje blijft maar doorgaan : 4-0 29e min. Abdullah Kiri Kherouach. Real is nu heer en meester, Malle weet dat het nu moet gebeuren willen ze nog iets rapen en zo komt er veel ruimte vrij. 33e min. 5-0 Karim Bouyakoubi. De supporters smullen van de knappe acties van onze jongens, er volgt menig applaus van op de tribunes. De 6-0 is opnieuw van Abdullah Kiri Kherouach (36e min.). In de laatste seconden treft Hamza Aït Ikkou nog de paal na weer een schitterende actie van Bouyakoubi. Eindstand 6-0, een schitterende Futsalavond met een even schitterend publiek en een geweldige ploeg...niets dan tevreden gezichten dus bij Real Noorderwijk. Verdiende overwinning, op naar de volgende wedstrijd!
Real Noorderwijk speelde met: David Morant, Abderrahim Marouane, Abderahim El Kharroubi, Hicham Salah, Abdullah Kherouach, Hamza Aït Ikkou, Marco Ferrian, Yannick Scheerens, Smail Bahloul, Joren Jennes en Davy Van Bael

Doelpunten waren van: Abdullah Kherouach 3x, Abderahim El Kharroubi 1x, Abderrahim Marouane 1x en Karim Bouyakoubi 1x