U bent hier

Real Noorderwijk – Futsal Team Charleroi vanavond

Herentals | Kempen regio
09.11.2018 - 08.18u
Door: Mark Jaspers

'Opnieuw een thuiswedstrijd voor onze jongens morgen. De vorige wedstrijden zorgden voor veel spektakel maar slechts 4 punten. Zowel Antwerpen, Halle-Gooik, Hasselt als Malle-Beerse waren onder de indruk van onze sterkte, spijtig genoeg leverde dit veel te weinig punten op en vooral de nodige frustratie.

Schorsingen en blessures op het slechts mogelijke moment. Vorige week kwam ditzelfde Charleroi ook nog winnen in De Mixx voor de beker. Harram, Koseoglu en Bouri zijn er niet bij vanwege schorsing, El Ghaadaoui en Adrian Bovina gekwetst. Je zou van minder troosteloos worden, maar dat doen we niet.

Achter de schermen wordt zeer hard gewerkt en met succes, vanuit Morlanwelz komt versterking, hun topschutter El Mokhtari speelt morgen zijn eerste wedstrijd voor Real. We snakken naar de winterstop, wachten op versterking, opgeven kennen ze in de Zuiderkempen echter niet. 

En laten we toch ook genieten van het mooie Futsal, geen managers of matchfixing, super DJ die zorgt voor extra sfeer en niet te vergeten, we zijn de goedkoopste club in 1e nationale (slechts 5€ inkom), daar blijf je toch niet voor thuis.'

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto