A Ploeg Real Noorderwijk verrassend onderuit in Roselies My Cars Roselies – Real Noorderwijk 3-2 Noorderwijk stond voor de verste verplaatsing van het seizoen. Een rit van bijna twee uur. Coach Gessner kon geen beroep doen op de geschorste Ajouaou en de gekwetste Bouyakoubi. Een wedstrijd waar Real rekende op winst. De eerste helft werd opgang gefloten en de bezoekers dreigden al na 1’ via een hard schot van Moussaoui. De keeper redde dit schot met veel moeite. Tweede minuut schot van Salah maar weer stond de keeper op de juiste plaats.

Attente goallie Roselies

Roselies loerde op de counter maar vond in de aanvangsfase geen gaatje in de Noorderwijkse defensie. Real kende pech in de vierde minuut wanneer El Attabi zijn doelpoging op de dwarsligger zag uiteen spatten. 6’ Een schot van Salhi maar telkens weer staat er een attente doelman in de weg. Na een zevental minuten moest de scheids even stilleggen omdat de sfeer bij de thuisploeg ver beneden peil was. Na paar minuutjes oponthoud kwamen beide teams terug op het veld. Talhaoui moet een paar maal ingrijpen wanneer de thuisploeg uit de tweede lijn op doel schiet. In de tiende minuut was er weer de onderkant van de dwarsligger die de bezoekers belette te scoren.

Goals aan verkeerde kant

Waar iedereen een doelpunt verwachte voor Real was het aan de overkant wel raak. Een schot van de thuisploeg van in het midden van het terrein verraste de bezoekers en de 1-0 stond op het bord. De bezoekers konden na 18’ pas de gelijkmaker laten noteren wanneer Salah een tienmeter mocht binnen trappen. 1-1.

Real had een viertal keer het kader geraakt maar pech hield hen van een verdiende voorsprong. Met deze 1-1 stand gaan beide teams rusten. Tweede helft kwamen de bezoekers het best uit de kleedkamer. Mousaoui knalde weer op de maar de thuisdoelman duwde de bal in hoekschop. Salah schoot uit deze corner weer op de bedrijvige vuisten van de keeper.

Na vijf minuten spelen dan toch de verdiende voorsprong voor Real. El Attabi draait zich mooi vrij en schiet het leder voorbij de doelman.1-2. De bezoekers gaan te ver achteruit spelen en Roselies met een luidruchtig publiek probeert de Real defensie te ontmantelen. 35’ lukt hen de gelijkmaker na een mooi vluchtschot. 2-2. Real dat niet hun beste niveau haalde liet in de voorlaatste minuut nog een derde doelpunt maken.3-2.

Noorderwijk trachtte nog met een vijfde veldspeler een gelijkmaker aan te tekenen maar vond helaas geen gaatje meer in de thuisdefensie. 3-2 werd zo de eindstand. Een zure nederlaag voor de bezoekers. Real dat vele kansen onbenut liet keerde zo met lege handen terug.

Naar Charleroi

Volgende week wacht er weer een zware uitwedstrijd naar Charleroi. Hopelijk kunnen onze jongens hun misstap van in Roselies rechtzetten. Beloften My Cars Roselies – Real Noorderwijk 1-3 De beloften pakken verdiend hun eerste zege onder leiding van onze nieuwe trainer Bart Michiels.