Real Noorderwijk mocht in hun halve finale op verplaatsing naar topfavoriet Halle Gooik. Dus hopen op een stunt want dit team is het Barcelona van België. Een profteam dat elke positie dubbel bezet heeft en Noorderwijk moet het doen met hun smalle kern.

De wedstrijd begint en Halle Gooik scoort na 23sec. 1-0. Dat zorgt meteen voor twijfels bij de bezoekers. Toch herstelt Real zich en na 4min scoort Kadourri de 1-1 na een mooie aanval.

Tijd voor de thuisploeg om stapje bij te zetten. 5min Halle Gooik Scoort 2-1. 6min El Attabi voorlangs. 7min.Counter Real Bouri alleen voor keeper maar lobt over. Gooik schiet uit tweede lijn.19min ver en Real zit al met 4 fouten op het bord ,de thuisploeg met 3. 10min vijfde fout Real. 12 min Talhaoui red mooi.

Weer dom balverlies en Talhaoui houdt zijn team in de match. 13min. Scheids fluit een penalty voor de thuisploeg na een aangeschoten bal. Halle Gooik laat deze kans niet liggen 3-1. 15min Kaddouri balverlies dat aanleiding is tot een doelpunt tegen.4-1. Halve minuut latet volgt de 5-1 al.

Real helemaal uitgeteld in een paar minuten. Nog vier zware minuten voor de bezoekers.17min Merboh met schot keeper duwt in hoekschop. 17min De thuisploeg ook met vijf fouten. Real dreigt nog eens met schot van El Attabi. 19min De thuisploeg heeft dan nog pech met een owngoal. 6-1. En de thuisploeg speelt verdediging op hoopje.7-1. Ruststand.

Noorderwijk speelt onder niveau en er is geen super Halle Gooik nodig om dit Real uit te tellen na 1 helft. Hopelijk zien we een betere tweede helft en kunnen de bezoekers de schade nog beperken.

Tweede helft is gestart. Eerste minuut komt Noorderwijk beter uit de kleedkamer. Match is vijf minuten ver in tweede helft en beide ploegen spelen een te laag tempo om kansen af te dwingen. 26min de thuisploeg met een mooie aanval maar schot gaat naast. 30min balverlies Zerouali en Halle Gooik scoort 8-1.

Noorderwijk scoort in de 32min via een goed geplaatst schot van Kaddouri. 8-2. In de 33min Merboh die zich mooi vrij draait en zijn schot gaat via de buitenkant paal naast. Noorderwijk weer op de paal nu via schot van Kaddouri. Weer balverlies Zerouali in eigen doelgebied dat zorgt voor de 9-2. Zerouali scoort op vrije trap de 9-3.Merboh komt voor keeper maar net naast.

Halle Gooik scoort nog de 10-3 dat tevens de eindstand is.

Halle Gooik wint overtuigend zonder diep te moeten gaan.
Real Noorderwijk moet vrijdag naar Charleroi. Hopelijk spelen onze jongens daar met meer grinta en overtuiging want anders wordt het moeilijk om iets te rapen daar.