Met de komst van Charleroi kreeg Noorderwijk een topploeg op bezoek. Een team dat ook al Halle Gooik versloeg. Coach Gessner kon beroep doen op een voltallige kern.
Wedstrijd begon en Charleroi in een afwachtende houding loerend op een foutje van de thuisploeg.

Beide teams kregen in de beginfase dan ook weinig kansen. Dan een grote mogelijkheid voor Noorderwijk maar de bal gaat via de paal terug in het spel. Charleroi dat beter in de wedstrijd kwam duwde Noorderwijk in een foutenlast na 11minuten. Eerste doelpunt voor de bezoekers viel in de 15' na een foutje in de verdediging met als gevolg een tienmeter trap.

Chabai mist maar mocht deze binnentrappen in de rebound. Noorderwijk was nog niet bekomen en een minuut later stond de 0-2 op het bord. Bij het ingaan van de laatste minuut weer een serieuze verdedigende fout en de bezoekers aanvaarden het geschenk. Real mocht gaan rusten met een 0-3 achterstand.

Tweede helft een aanvallender Real en de bezoekers moesten na 28' zich gewonnen geven. El Attabi scoorde met een mooi schot de 1-3. Een minuut later Charleroi strafte een vierde maal een slecht verdedigend Noorderwijk af. 1-4. Noorderwijk begon dan in de 34 minuut met een vijfde veldspeler.

Dit werd beloond in de 36' met een infiltrerende El Merboh. De thuisploeg duwde de bezoekers met de rug tegen doel. Real scoorde in de 37min de aansluitingstreffer via Kaddouri.3-4. 25Seconden voor tijd krijgt Real Noorderwijk een tienmeter. De twee aangeduide spelers durven hun verantwoordelijkheid niet nemen en zo pakte Talhaoui de bal. Jammer genoeg ging de bal net naast. In de slotseconden scoorde de bezoekers nog eenmaal en zo lag de 3-5 eindstand vast.

Een nederlaag die toch hard aan kwam bij Real. Het wordt hoog tijd dat iedereen eens gaat begrijpen dat er teveel individuele fouten aan de basis liggen van de doelpunten. Als deze kunnen worden vermeden kan men pas beginnen denken aan beterschap.

Volgende wedstrijd is tegen Gelko Hasselt. Dit team staat mee aan de leiding.

Beloften Real Noorderwijk – Futsal Team Charleroi 1-5