U bent hier

Real Noorderwijk speelt zespuntenmatch

Herentals
23.11.2018 - 06.06u
Door: Mark Jaspers

Vrijdag 23/11 om 21u15: Real Noorderwijk – ZVK Celtic Houthalen '94. Opnieuw een thuiswedstrijd voor onze jongens morgen. Tegenstander Houthalen zit net als wij in de hoek waar de klappen vallen. En ook daar hadden ze dat totaal niet verwacht. In onze thuishaven Noorderwijk en onze sporthal Herselt krabbelen we stapje voor stapje recht, deze week tekende Veselin Ivanov, komt uit Bulgarije maar woont sinds kort in België.

Speelde met zijn team Varna City Futsal in september nog Champions League maar traint al enkele weken mee, maar mag pas vanaf januari spelen voor Real Noorderwijk. We hadden gehoopt vrijdag nog een nieuwkomer te laten debuteren maar de onderhandelingen met de andere club slepen aan. De transferprijs is het enige maar o zo groot struikelblok.

Het Futsal is nog vrij van makelaars en transfervergoeding, best dat het zo blijft. Daarom zal onze jeugd nog minstens drie wedstrijden zijn hoofd er voor moeten leggen, hun uitstekende fysiek tonen en vooral hun enthousiasme naar iedereen uitdragen. En onze anciens sturen ze wel, dat doen ze al langer. Keeper Talhaoui, kapitein El Attabi en libero Dahmani leren de jeugd de knepen van het vak. Dahmani komt vrijdag terug uit schorsing, voor El Ghaadaoui komt deze wedstrijd nog een weekje te vroeg.

De blessure in Malle was niet alleen schandalig, ze kost ons ook veel punten. Ali Bouri moet nog 2 matchen brommen na zijn zware schorsing. Voor de winterstop nog Houthalen, Eisden en Lier. Twee van die drie moeten we winnen en dan zijn we onderaan weg. Steun onze zeer jonge boys in hun enthousiasme naar de nodige punten.

En laten we toch ook genieten van het mooie Futsal en slechts 5€ inkom, het goedkoopste in 1e nationale, daar blijf je toch niet voor thuis?
Supporters op post, we rekenen op jullie.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto