Real Noorderwijk verloor de topper tegen ZVC Houthalen. Het werd ondanks een knappe wedstrijd met bij de bezoekers een sterk keepende Decoster 3-6.

Topper verloren ondanks knappe wedstrijd

Real Noorderwijk - Celtic Houthalen 3-6

Het eerste elftal van Real Noorderwijk stond voor de zware opdracht om Celtic in bedwang te houden. Een quasi onmogelijke opdracht bleek al snel want Real nog een ploeg in volle bouw en Celtic met pakken ervaring uit eerste klasse.

Goeie bedoelingen in overvloed maar de Berkemussers stoten keer op keer op een uitstekende doelman Decoster. Misschien trok de thuisploeg te naief in de aanval, de counters van Celtic waren keer op keer dodelijk. Bij de rust stond het 0-2 met doelpunten van Karadogan en Sleypen. Nog geen 3 minuten ver in de 2e helft en Achadoud met de 0-3. Even gaan de kopjes naar beneden bij Real maar het herpakt zich als Skeric kan profiteren van balverlies bij Coppola : 1-3. Noorderwijk probeert het vuur terug aan te wakkeren doch vindt slag op keer Decoster op hun weg naar doel. Bij de tegenprik van Celtic belandt een voorzet van Sleypen via de paal bij Semir Duric die de 1-4 voorbij Aps knalt. Ook Haris Duric doet zijn duit in het zakje : 1-5. Verheyen (10 meter trap), Achadoud en opnieuw Verheyen zetten de eindscore op het bord : 3-6.

Jammer genoeg blijven de 3 punten deze keer niet thuis maar de knop is snel omgedraaid. Celtic was de betere ploeg en simpelweg efficiënter ! Real mag uitkijken naar de wedstrijd in Koersel binnen 2 weken om opnieuw proberen aan te knopen met de overwinning ! Ook de beloften van Real verloren hun wedstrijd met 3-4 doch staan nog steeds op de eerste plaats met 1 punt voorsprong en een wedstrijd minder dan Celtic Houthalen.

Real Noorderwijk speelde met : Aps, Bomboi, Verheyen, Skeric, Loncke, Issam, Hermans, Scheerens, Lauwers, Van Bael