'Eerste min Real dreigt. 3min Wellen straft misverstand bijna af. Noorderwijk heeft geluk dat de kopbal net naast gaat. 5min.Corner Real en El Attabi scoort 0-1.6min Daarna weer Wellen met een corner en Talhaoui moet met de voet redding brengen. 11min en Real zit al aan 5 fouten.

Na 12min red Talhaoui schot. Zerouali dreigt met schot voorlangs. Merboh maakt een zogezegde fout en de scheids fluit een 10m. Talhaoui ziet de10m over vliegen. 15min El Attabi scoort met een laag schot de 0-2. Bouri met schot op dwarsligger. Bij de bezoekers schuift Merboh de bal net naast.Rust 0-2. Real speelt matig tegen een goed Wellen.

Tweede helft
Real knutselt in de 23min een mooie aanval in elkaar afgerond door Kaddouri. 0-3. In de 4de min weer knappe aanval maar Bouri kan net niet scoren. Noorderwijk start eerste 5min nu wel overtuigend.

26min Zerouali scoort met een knap schot 0-4. Nu gaat het snel. Wellen probeert aanval op te zetten maar Noorderwijk neemt snel over met een vlotte aanval en Bouri scoort de 0-5. Kaddouri breekt uit alleen voor keeper maar lobt over. 30min Zerouali met een solo actie voor de 0-6.

Talhaoui voorkomt een tegentreffer in de 31min.35 min Wellen countert kaddouri voorkomt goal. Vrije trap Wellen buitenkant paal. 36min. Noorderwijk actie Zerouali en schotelt Kaddouri de 0-7 voor. De coach laat ook nog 3min de jonge Veulemans invallen.

Eindstand 0-7.

Logische overwinning na een veel vinniger Noorderwijk dat naar de halve finale mag. Halle Gooik is daar de gastheer.

Vrijdag volgt de zeer verre verplaatsing naar Roselies.   Gino Vervoort / NNieuws